Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Riihimäellä vuonna 2021

Oletko riihimäkeläinen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Riihimäellä, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Kanta-Hämeessa, johon myös Riihimäki kuuluu, toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 10 395 henkilölle. Perustoimeentulotukea sai 9941 henkilöä, täydentävää toimeentulotukea 4391 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 1933 henkilöä.

"Riihimäki" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Riihimäki on arvosteltu 2 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

nippe 20. toukokuuta 2015

Todella kauan vie vaikka laitan jatkohakemuksen.On hidasta täälä Riihimäellä kun vertaa missä aikaisemmin olen asunut. Luulin että sielä oli hidasta mutta olinkin väärässä.

uusiasukas 23. toukokuuta 2016

miksei takaisinsoitto pelaa teillä Riihimäen sosiaalitoimistoon kun soitin ja jätin kolme kertaa viestin takaisinsoitto vastaajapalveluun.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Riihimäki sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.