Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Hämeenlinnassa vuonna 2021

Oletko hämeenlinnalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Hämeenlinnassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Kanta-Hämeessa, johon myös Hämeenlinna kuuluu, toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 10 395 henkilölle. Perustoimeentulotukea sai 9941 henkilöä, täydentävää toimeentulotukea 4391 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 1933 henkilöä.

"Hämeenlinna" on saanut pisteet 5,4 yhteensä 10 pisteestä. Hämeenlinna on arvosteltu 5 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

JaaMah 03. maaliskuuta 2014

Olen saanut toimeentulotuke tulojen riittämättömyyden avuksi.

Töissä mutta köyhä 08. toukokuuta 2014

Käsittääkseni toimeentulotukihakemukset pitäisi käsitellä seitsemän arkipäivän kuluessa. Hämeenlinnassa käsittelyaika on ollut jo pitkään 10-11 päivää, eikä kukaan puutu asiaan. Kenelle asiasta voisi/pitäisi valittaa??

tidus 29. joulukuuta 2014

en o saanu loma rahoja enkä oo saanu mistää 2kk rahaa ja silti mulle sanotaan et ootellaan papereita. niin kelasta ku kaikkialta muualtaki paskasta. kaikelisäks sosiaalitoimi lasten puolelta sano et mul o maksukykyä maksaa lapsen elatus maksut mammalle 2lapsesta eli nyt noin 600e yhteensä 2kk ja ny en oo ees itelle saanu rahaa tilille 2kk.. Suomi on hyvin vointi valtio…… ja mamma kärsii rahattomuudesta ja lapset nälkää ku paskat virastot tappelee keskenää et onks kaikki oikein vaikka itse olen heille kaikki tarvittavat laput toimittanu….

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Hämeenlinna sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.