Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Forssassa vuonna 2019

Oletko forssalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Forssassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Kanta-Hämeessa, johon myös Forssa kuuluu, toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 10 395 henkilölle. Perustoimeentulotukea sai 9941 henkilöä, täydentävää toimeentulotukea 4391 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 1933 henkilöä.

"Forssa" on saanut pisteet 3,7 yhteensä 10 pisteestä. Forssa on arvosteltu 3 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Jukka 01. lokakuuta 2015

Saan perustyöttömyyspäivärahaa 38,09e/pv,asumistukea 171e
En tule toimeen kun olen työtön ja minulla 14v, poika ja siksi
nyt haen toimeentulotukea kun lisäksi on paljon velkaa..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Forssa sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.