Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Pietarsaaressa vuonna 2021

Oletko pietarsaarelainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Pietarsaaressa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Pohjanmaalla, johon Pietarsaari kuuluu myös, varsinaista toimeentulotukea annettiin 8548 henkilölle vuonna 2011. Perustoimeentulotuen saajia oli 8041 henkilöä, ehkäisevän toimeentulotuen saajia 1055 henkilöä ja täydentävää toimeentulotukea myönnettiin 4698 henkilölle.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

OOK 28. tammikuuta 2015

En saa vielä mitään,mutta pakko hakea.

itälä 11. huhtikuuta 2015

Parempi sekin kuin ei mitään. Työttömyysturva ja 1/2 lapsi..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pietarsaari sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.