Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Kaskisissa vuonna 2021

Oletko kaskislainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Kaskisissa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Pohjanmaalla, johon Kaskinen kuuluu myös, varsinaista toimeentulotukea annettiin 8548 henkilölle vuonna 2011. Perustoimeentulotuen saajia oli 8041 henkilöä, ehkäisevän toimeentulotuen saajia 1055 henkilöä ja täydentävää toimeentulotukea myönnettiin 4698 henkilölle.

"Kaskinen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Kaskinen on arvosteltu 1 kertaa.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kaskinen sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.