Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Kiteellä vuonna 2021

Oletko kiteeläinen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Kiteellä, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Pohjois-Karjalassa, johon myös Kitee kuuluu, annettiin toimeentulotukea vuonna yhteensä 14 808 henkilölle, jotka kuuluivat 10 030 kotitalouteen. Varsinaisen toimeentulotuen saajia oli 14 440 henkilöä.

"Kitee" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Kitee on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

huolestunut perheen isä 11. helmikuuta 2016

olen hakenut toimeentulotukea 2015-2016 aina päätös ollut kielteinen.ensin vyörytys loka marras joulu kuulle nyt syynä joensuussa asuvan poikamme kuntoutus tuki jonka kela maksaa hänelle poikamme täyttää 18 vuotta ensi syksynä hän ei halua asua kotona koska koulu on joensuussa hän hoitaa elämisensä kuntoutus tuella .silti sosiaali tuimisto laskee hänen tukensa meidän tuloksi meillä on kotona 2 muuta alaikäistä joista meidän pitää huolehtia ihmettelenkin mihin tämä kaikki perustuu kue emme saa edes ennalta ehkäisevää tuke ainoa mahdoliisuus tilapäiseen rahan tarpeeseen on pika lainat että jotenkin selviämme ettei kaikki mene ulosottoon tai perintä toimistoon

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kitee sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.