Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Joensuussa vuonna 2021

Oletko joensuulainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Joensuussa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Pohjois-Karjalassa, johon myös Joensuu kuuluu, annettiin toimeentulotukea vuonna yhteensä 14 808 henkilölle, jotka kuuluivat 10 030 kotitalouteen. Varsinaisen toimeentulotuen saajia oli 14 440 henkilöä.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

whereismymoney 03. joulukuuta 2013

Toieentulotukihakemuksen jättämisestä 7. Arkipäivänä viimeistään pitäisi olla tehty päätös. Näin ei kuitenkaan asia ole. Joensuussa saa odottaa 2:kin viikkoa että päätös tulee.

Masentunut 22. helmikuuta 2016

Soitin virkailijalle , pyysin aikaa.├Ei tarvitse laita kirjallinen hakemus . Minulla on akuutti tilanne, koska tuloni loppuivat ja päivärahan ja asumistuen saaminen kestää. laitoin hakemuksen 3 viikkoa sitten , arkipäivissä 14 päivää sitten , eikä päätöstä kuulu. Onko tämä laillista, kun ihmisellä ei ole enää rahaa ruokaan saatika laskujen maksuun.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Joensuu sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Lähiseudun paikkakuntia