Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Haminassa vuonna 2021

Oletko haminalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Haminassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Kymenlaaksossa, johon myös Hamina luetaan, sai toimeentulotukea vuonn 2010 yhteensä 13 569 kotitaloutta. Vuonna 2011 lukumäärä oli pienentynyt: tuolloin 13 422 sai tätä viimesijaista taloudellista tukea.

"Hamina" on saanut pisteet 10 yhteensä 10 pisteestä. Hamina on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

pekkaboi 29. lokakuuta 2013

Toimeentulotukihakemuksen käsittely kestää muutaman päivän

jartsu68 01. maaliskuuta 2016

Viimevuoden lokakuussa tuli 2 kelan suoritusta. Kerroin 21.5 otettiin käyttöön vasta tämän vuoden alussa. Tammi-Huhtikuulta en saa toimeentulotukea lainkaan. Viimevuoden puolella sain 23,90 euroa/kk

Aatu 03. maaliskuuta 2016

Asuin aiemmin Kouvolassa, jossa oli pahoja ongelmia Toimeentulotuen kanssa, eikä auttaminen elämässä eteenpäin tuesta eroon pääsemiseksi tuntunut kiinnostavan. Haminassa pelaa kaikki paremmin. Kiitos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Hamina sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.