Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Ylivieskassa vuonna 2021

Oletko ylivieskalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Ylivieskassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Ylivieska on osa Pohjois-Pohjanmaata, jossa vuonna 2011 myönnettiin toimeentulotukea yhtensä 24 805 henkilölle. Se on Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen eniten toimeentulotukea kuluttava maakunta Suomessa. Vuoden 2011 tietojen mukaan varsinaista toimeentulotukea saivat pohjois-pohjanmaalaisista 24 130 henkilöä.

"Ylivieska" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Ylivieska on arvosteltu 2 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

hemul 01. elokuuta 2013

Ei riitä muuhun kuin vuokran maksuun. Ei edes tippunut lapselle ja minulle pientä kesä rahaa vaikka pienet tulot. Ei edes ollut mainintaa kirjoitettu päätökseen miksei sallittu. kaikki katotaan niin tarkkaan ja kysellään vaikka ei olisi kyse isoista summista mitä pyytänyt. Suht nopeaa ollu päätöksen teko mutta käsittelijöissä hirveä ero.jotkut käsittelee 3päivän sisään ja osa yli viikkoon.

kindred 01. elokuuta 2013

No ei ole teille ropissut paljon tukea! Harkinnanvaraista pitäisi olla saatavilla esimerkiksi lasten harrastuksiin.

EskaS. 03. elokuuta 2013

miten hemul edes pärjäätten oin pienellä rahalla? pitäiskö kerätä kolehtia..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ylivieska sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.