Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Valkeakoskella vuonna 2021

Oletko valkeakoskelainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Valkeakoskella, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Valkeakoski: Pirkanmaan maakunnassa varsinaista toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 33 822 henkilölle. Ehkäisevää toimeentulotukea annettiin 3689 henkilölle ja täydentävää toimeentulotukea 14 959 henkilölle.

"Valkeakoski" on saanut pisteet 4,3 yhteensä 10 pisteestä. Valkeakoski on arvosteltu 3 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Sossupumminilkkiluuseri 03. lokakuuta 2016

Hirveetä vääntööhän tää on maalaisjärkeä ja logiikkaa vastaan menevässä byrokratian viidakossa, jossa et saa rahaa jos laitat “ei tuloja” ja heti viereen ruksin kohtaan “saan asumistukea kelalta” koska “valehtelet hakemuksessasi”. Kyllähän tässä alkaa hirttonarua punomaan välillä mutta mitäpä yhteiskunnan pohjasakalla on sanomista…

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Valkeakoski sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.