Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Uudessakaupungissa vuonna 2021

Oletko uusikaupunkilainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Uudessakaupungissa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Varsinais-Suomessa toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 27 542 kotitaloudelle. Lisäksi Varsinais-Suomessa, johon siis myös Uusikaupunki kuuluu, täydentävää toimeentulotukea sai 11 362 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 5220 henkilöä.

"Uusikaupunki" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Uusikaupunki on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Tyytyväinen 11. tammikuuta 2016

Heti kun sai kaikki paperit kasaan niin todella nopeasti tuli rahat tilille. Aikaa meni sähkölasku odotellessa pitkään että enemmän papereiden saantia joutuu odottaa kuin päätöstä. Sähköinen versio ihan jees. Paperisen kirjoittaa kyl nopeammin kuin sähköisen.

annmaij 04. elokuuta 2017

vähän olisi varaa vielä nousta jotta pärjää

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Uusikaupunki sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.