Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Ulvilassa vuonna 2021

Oletko ulvilalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Ulvilassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Satakunnassa, johon myös Ulvila kuuluu, toimeentulotukea annettiin vuoden 2011 aikana yhteensä 12 605 henkilölle. Lisäksi ehkäisevää toimeentulotukea myönnettiin 1790 henkilölle ja täydentävää toimeentulotukea 4954 henkilölle.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

petetty 02. joulukuuta 2014

käsittely kestää n 5 vrk. toteutuneita menoja ei huomioida oikeudenmukaisesti ja kulut esim asumisesta omakotitalossa tulisi toimittaa kuitit kuukausittain 73v vuokranantajaa kiusaten, ja en muuten kiusaa! vuokrarästiä kys syistä on ja ehkäisevälle tuelle on todellinen tarve. Ihmisoikeuksien loukkausta päätös päätöksen perään on sos ston toiminta minua kohtaan järjestelmellisesti ollut. Ja esim lääkekuluihin ei saa maksusitoumusta vaan omista vähistä pitää lääkkeet ostaa ja sitten odottaa viikko että saisi ostettua syötävääkin. Mietin vaan milloin asianajajan kautta haemme sitä mulle lain mukaan kuuluvaa tukea.

erinomaista palvelua 09. huhtikuuta 2015

yksinhuoltaja-äitinä voin antaa vain suurta kiitosta sosiaalitoimistolle joka auttoi vuokrarästien ja elämisen kanssa.

?? 11. huhtikuuta 2015

MULLE lainmääräämää ‘Jännä tuo kenenkä rästeissä helpitään ja j
Kenenkä ei… ennalta ehkäisevää oikeaan osoitteeseen…ja kenkä lääkettä tartteevan pitää asua omakottiitalossa? Se 73-vuotiasko talosta huolehtii?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ulvila sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.