Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Nokialla vuonna 2021

Oletko nokialainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Nokialla, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Nokia: Pirkanmaan maakunnassa varsinaista toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 33 822 henkilölle. Ehkäisevää toimeentulotukea annettiin 3689 henkilölle ja täydentävää toimeentulotukea 14 959 henkilölle.

"Nokia" on saanut pisteet 2,3 yhteensä 10 pisteestä. Nokia on arvosteltu 4 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

PALJASJALAKANE 10. kesäkuuta 2013

EI SÄHKÖISTÄ ILMOITTAUTUMIS/HAKEMIS-MAHDOLLISUUTTA JA TOIMISTOLTA SAIN VAIN SELLAISEN LAPUN JOKA OLIS PITÄNY TÄYTTÄÄ.. ENHÄ MÄÄ SITÄ ENÄÄN MUISTANU VIIKKOJEN PÄÄSTÄ JA NYSSE O HÄVINNY JONNEKKI JA NEUVONNASTA NE VAA SANOO ETTÄ PITÄS HAKEE UUS LAPPU. LIIAN TYÖLÄSTÄ!! MIKSEI SITÄ VOI HAKEE NETISSÄ KU NYON MUUTENKI KAIKKI SIIRTYNY INTEERNETTII..

kindred 11. kesäkuuta 2013

Voivathan he postittaa sen lapun sinulle tai käydä tuomassa jos sanot, että paikan päällä käyminen on liian hankalaa/vaikeaa.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Nokia sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.