Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Kuopiossa vuonna 2021

Oletko kuopiolainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Kuopiossa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Pohjois-Savossa, johon myös Kuopio kuuluu, toimeentulotuen saajien määrä vuonna 2011 oli 19 992 henkilöä. Perustoimeentulotuen saajien määrä oli 18 214 henkilöä. Täydentävää toimeentulotukea myönnettiin 10 039 henkilölle ja ehkäisevää toimeentulotukea 2 569 henkilölle.

"Kuopio" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Kuopio on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

apua 22. maaliskuuta 2017

Olen todella ahdingossa. Olitte myöntäneet marraskuussa 106 € vuokran maksuun ja lääke kulut eli sen maksusitoumuksen apteekkiin. Senttiäkään en ole saanut ja
Ja nyt kelakaan ei ole maksanut mitään vaan kestää ja kestää. Ja tänään katkes jo sähkötkin joten apua kaipaan edes jostain.kaverit ja perhe kysytty läpi mutta eivät voi auttaa joten jostain tarviin apua

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuopio sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.