Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Kemissä vuonna 2021

Oletko kemiläinen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Kemissä, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Lapissa, johon myös Kemi kuuluu, myönnettiin keskimäärin 2221 euroa toimeentulotukea kotitaloutta kohden vuonna 2011. Määrä on noussut hieman vuodesta 2010, jolloin sitä annettiin vuodessa keskimäärin 2207 EUR. Vertailun vuoksi vuonna 1990 annettiin markka-aikaan yhteensä noin 782 euroa vastaava summa toimeentulotukea.

"Kemi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Kemi on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

KitKat 01. heinäkuuta 2016

Käsittelyajat ovat liian pitkiä. Minulla melkein joka kerta kestää yli 7 päivää, joskus jopa 2 viikkoa, joka ei ole mukavaa kun ei ole ruokaa.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kemi sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.