Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Jämsässä vuonna 2021

Oletko jämsäläinen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Jämsässä, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Keski-Suomessa, johon myös Jämsä kuuluu, on vuodesta 2005 vuoteen 2011 tarkasteltuna toimeentulotuen määrät kasvaneet. Ne lisääntyivät tuona aikana 3,6 prosenttia. Tällä alueella toimeentulotukea sai uvonna 2011 yhteensä 13 422 kotitaloutta.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

rahaton 24. joulukuuta 2014

Mulla on 590€ vuokra plus sähkö yms niin mulle jää Käteen 370€ kuussa, onko oikein?

ILOVE-Jämä-sä 09. joulukuuta 2016

jämsä sossu on sisään päin kääntynny polku pyörän puhennut sisus kumi…ei ole ammattitaitoisi soppalan akkoi ainuttakaan..on nii “taloon kallellaan“ett tuki pilarit jokaiselle..vai luulex ne ett jos ne myöntää euronkaan ylimäärästä ni o niitte pussista pois..vai onx niil joku poonus raha vuoden lopuss kilpailu että kuka on päässy myöntää vähiten toimeen tulotukee..ONNEX ENS VUONNA K E L A TEKEE PÄÄTÖXET..—-HYVÄÄ JOLUA JA ONNETONTA 2017 VUOTTA-SOSSUN TANTAT !!!!!!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Jämsä sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.