Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Heinolassa vuonna 2021

Oletko heinolalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Heinolassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Päijät-Hämeen maakunnan, johon myös Heinola luetaan, asukkaista yhteensä 13 631 sai toimeentulotukea vuonna 2011. Täydentävää toimeentulotukea myönnettiin 4661 henkilölle ja ehkäisevää toimeentulotukea 1805 henkilölle.

"Heinola" on saanut pisteet 4,2 yhteensä 10 pisteestä. Heinola on arvosteltu 5 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

eräs monista 15. kesäkuuta 2014

Ei riitä vaan saa hakea kämmenestä ruoka-apua

Timppa 17. marraskuuta 2014

Palkkatyön päälle pitää hakea leipärahat soskusta, kiitos asuntopolitiikan ja kovien vuokrien. Lapsiperheestä kyse. Pari viikkoa kestää yleensä käsittely.

tilastotappio ukko. 02. maaliskuuta 2015

Kyllä kaikesta pitää tinkiä työttömänä. Paino tippuu tasaisesti kun joutuu välillä jättään ruokailun välistä. Alkoholiin rahaa ei mulla mene lainkaan!

talonpoika 18. syyskuuta 2015

Vasta neljättä viikkoa odotellaa päätöstä.
Rupeis nälkä olemaa

Pete 18. syyskuuta 2015

Ei pitäisi kestää neljää viikkoa missään nimessä. Talonpoika, käy tänään sossun ovella henkilökohtaisesti!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Heinola sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.