Oletko pienituloinen? Voit saada hieman ilmaista puheaikaa täyttämällä yhden lomakkeen.

Toimeentulotuki

Katso toimeentulotukeen liittyviä tietoja haluamaltasi paikkakunnalta.

Kommentteja toimeentulotuesta

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Tampereella vuonna 2015

Oletko tamperelainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Tampereella, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Tampere: Pirkanmaan maakunnassa varsinaista toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 33 822 henkilölle. Ehkäisevää toimeentulotukea annettiin 3689 henkilölle ja täydentävää toimeentulotukea 14 959 henkilölle.

"Tampere" on saanut arvosanan 1/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Tampere sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.