Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Salossa vuonna 2018

Oletko salolainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Salossa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Varsinais-Suomessa toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 27 542 kotitaloudelle. Lisäksi Varsinais-Suomessa, johon siis myös Salo kuuluu, täydentävää toimeentulotukea sai 11 362 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 5220 henkilöä.

"Salo" on saanut arvosanan 3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

laihdutuskuurilainen 05. heinäkuuta 2017

Saa toimeentulotukea: 25€

Sen yhden kerran sain ja sekin vähennettiin asumistuesta joka on 91€ olen uus salolainen,että tervetuloa vaan saloon. Olen työtön ja saan käteen n700€ ja kun siitä maksaa vuokran ja muut joka kuukausi tulevat laskut,niin opettelen tässä juuri pennin venyttämistä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.