Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Mikkelissä vuonna 2018

Oletko mikkeliläinen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Mikkelissä, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Etelä-Savossa, johon myös Mikkeli kuuluu, on vuoden 2011 tietojen mukaan myönnetty kuukausitasolla keskimäärin 379 euroa toimeentulotukea. Se on pienimpiä kuukausieriä, joita Suomessa jaetaan. Pienempiä toimeentulotuen kuukausieriä on vain Etelä-Karjalassa (349 EUR) ja Keski-Pohjanmaalla (364 EUR).

"Mikkeli" on saanut arvosanan 2,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

j 17. heinäkuuta 2013

Saa toimeentulotukea: €

käsittely vei kolme ja puoli viikkoa

kindred 17. heinäkuuta 2013

Saa toimeentulotukea: 0€

ei pitäisi viedä niin kauan…

ciccels 29. joulukuuta 2015

Saa toimeentulotukea: 0€

ai kikkeli vai :DDD

aika inva

:D

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.