Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Savonlinnassa vuonna 2021

Oletko savonlinnalainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Savonlinnassa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Etelä-Savossa, johon myös Savonlinna kuuluu, on vuoden 2011 tietojen mukaan myönnetty kuukausitasolla keskimäärin 379 euroa toimeentulotukea. Se on pienimpiä kuukausieriä, joita Suomessa jaetaan. Pienempiä toimeentulotuen kuukausieriä on vain Etelä-Karjalassa (349 EUR) ja Keski-Pohjanmaalla (364 EUR).

"Savonlinna" on saanut pisteet 1 yhteensä 10 pisteestä. Savonlinna on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

TyötönOpiskelija 17. heinäkuuta 2014

Muuten saanut rahat ajallaan, nyt kesäaikana saaminen venynyt liiaksi, jopa 2 vko käsittelyaika! Kyllä olisi hätä tullut jo puseroon, ilman auttavaisia ihmisiä, joilta olen joutunut lainaamaan rahaa elämiseen. Myös on hölmöä, että kun muutin puolison kanssa yhteen, toimeentulotuki laski kymmeniä euroja, vaikka kulut ovat suunnilleen samat kuin aiemmin. Aivan saman verran tulee syötyä/kk, vaatteet ja hygieniatarvikeet ovat edelleenkin omat ja puhelin myös. Netti, sähkö ja vesi kuuluvat vuokraan.

p.l 06. maaliskuuta 2016

onko hakemus käsitelty.peterlukkarinen

p.l 06. maaliskuuta 2016

toimeentulotuki

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Savonlinna sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.