Toimeentulotuki

Lomakkeet suomeksi

Lomakkeet ruotsiksi

Lomakkeet saameksi

Lomakkeet englanniksi

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Raisiossa vuonna 2021

Oletko raisiolainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Raisiossa, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Varsinais-Suomessa toimeentulotukea annettiin vuonna 2011 yhteensä 27 542 kotitaloudelle. Lisäksi Varsinais-Suomessa, johon siis myös Raisio kuuluu, täydentävää toimeentulotukea sai 11 362 henkilöä ja ehkäisevää toimeentulotukea 5220 henkilöä.

"Raisio" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Raisio on arvosteltu 1 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

vanhus 24. maaliskuuta 2020

Mistä saan yhteyden henkilöön joka voisi auttaa. Olen 73-v. ja kotiutunut sairaalasta, minulla on selässä murtuma, en voi kävellä kuin lyhyen matkaa. Puhelimeni meni täysin rikki, mistä saan uuden kun ei ole varaa ostaa. Sairaalamaksu on 630,00
sekä ambulanssi jaa taksimatkoja sairaalaan sekä lääkekuluja.

Pete 24. maaliskuuta 2020

Lähetin viestin eteenpäin ja poistin yllä näkyvästä viestistä yhteystiedot.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Raisio sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.