Oletko pienituloinen? Voit saada hieman ilmaista puheaikaa täyttämällä yhden lomakkeen.

Toimeentulotuki

Katso toimeentulotukeen liittyviä tietoja haluamaltasi paikkakunnalta.

Kommentteja toimeentulotuesta

Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Toimeentulotuki paikkakunnittain

Toimeentulotuki Kauhajoella vuonna 2017

Oletko kauhajokelainen ja tarvitset toimeentulotukea? Tuen hakeminen on yksinkertaista ja se toimii jokseenkin samalla kaavalla riippumatta siitä, asut sitten Kauhajoella, etelässä, Kainuussa tai vaikka Köyliössä. On mahdollista hakea toimeentulotukea netissä, siis sähköisesti tai jollakin nettilomakkeella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä olisi pakko hakea sähköisesti eikä myöskään sitä, että pitää saada hakea sähköisesti. Sähköinen hakemus on siis vain yksi vaihtoehto. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisesti asuinkunnan sosiaaliviraston tms. tahon toimipisteeseen. Paperisen toimeentulotukihakemuksen saa kunnan sosiaalitoimistosta. Siellä annetaan myös ohjeita hakemuksen täyttämiseen ja sitä kannattaakin hyödyntää jos toimeentulotukea haetaan ensimmäistä kertaa.

Etelä-Pohjanmaalla, johon myös Kauhajoki kuuluu, toimeentulotuen saajien määrä on ollut tasaisessa, joskin hyvin loivassa, nousussa vuodesta 1990 lähtien. Kun vuonna 1990 toimeentulotukea sai 6998 kotitaloutta, vuonna 2011 sitä sai 7245 kotitaloutta.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka kuinka paljon saat toimeentuloa kuukaudessa, tai kuinka kauan toimeentulotukihakemuksen käsitteleminen vei.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kauhajoki sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.